HTML

Cupcake Panna

Friss topikok

Csokis citrom cupcake

2012.07.18. 11:35 Cupcake Panna

Avagy Hogyan készítsünk ünnepi tortácskákat egy nyűgös 3 hónapos kisbabával? 

csokis citrom cupcake.jpgPanni nagyon forntérzékeny, nagyon megérzi a hideg frontokat és ennek hangot is ad. De Apa névnapi tortája két napja csúszott,  úgyhogy belevágtunk. Nem voltam optimista, tudtam, hogy szükségünk lesz az egész napra. A cél egy jó kis csokis cupcake volt, citromos krémmel és valamilyen vidám nyárias dekorációval. Azt hiszem ez sikerült is:-).

De mire kisült. Panni nagyon nehezen akart aludni aznap, többször is felriadt a kisebb-nagyobb zörrenésekre a konyhából. Tökéletesen követi a Kiscsaj ugyanis a szakirodalomban olvasható fejlődési folyamatot, miszerint a baba hallása 3-4 hónaposan fejlődik. S erre persze rátett egy lapáttal az idő is. Így hát maradt a kézi habverő és sok-sok karmunka. A cukor, tojás és a vaj összedolgozása zökkenőmentesen sikerült, de szilárdak szitálása és hozzáadása már kevésbe. Lisztes gatyában babaringatások közepette fele anyagot bele is dolgoztam, mire megéhezet a Huncut:-). Miután jóllakott, játszottunk és inspektáltuk a konyhát - imád ugyanis nézelődni a házban - ahol persze még sehogy sem állt a munka. Próbálkoztam, hogy lerakom pihenőszékben, amíg befejezem, de Panninak más járt a fejében. Maradt a munka későbbre. S persze mire kisültek a cupcake-ek, feldíszítettük és elhelyeztük őket az asztalon, hogy Apát sütivel és széles mosollyal várjuk, Panni ismét elaludt, úgyhogy egyedül arattam le a babérokat. 

csokis citrom cupcake 3.jpgcsokis citrom cupcake 2_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcsös bolondságok

A bejegyzés trackback címe:

https://cupcakepanna.blog.hu/api/trackback/id/tr394663678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása