HTML

Cupcake Panna

Friss topikok

Az első dekor szettem

2012.07.23. 10:47 Cupcake Panna

Panna névnapja közeleg, s valami igazán szépet akarok alkotni első névnapi sütikéje gyanánt. Ehhez viszont elengedhetetlen egy profi dekoráló készlet. Sok terméket kipróbáltam már, de nekem a Wilton vált be a legjobban és maradok is ennél. Igaz, hogy drága, de a vaterán sikerült kifognom egy 25 db-os készletet jó áron, ami kezdetnek pont elég. 

wilton dekoralo szett.jpgAmi ezen kívül kell még az egy Wilton 1M dekorcső (ez nem volt a készletben), hiszen ezt használják legelterjedtebben a cupcake-ek dekorálására. E cső segítségével viszik fel a cupcake-ek tetejét oly sokat ékesítő vajas krémből készült látványos díszítést, amit hosszas gondolkodás után 'krémcsóknak' neveztem el, a habcsók után.

Szóval, hogyan is készítsük tökéletes krémcsókot?

Szereljük fel a Wilton vagy az eldobható habzsákunkat egy 1M-es dekorcsővel, majd töltsük meg vajkrémmel. Légmentetesítsük a zsákot, majd a végét fogjuk a hüvelyk-, és a mutatóujjunk közé. Tartsuk függőlegesen a habzsákot a cupcake közepe felett. Nyomjunk vajkrémet a cupcake közepére, mely majd a krémcsók magasságát adja (ha olyan cupcake-ek készítettünk, ami magasra felfut domború felületet képezve, akkor erre nincs szükség). Majd az így létrehozott vajkrém adag körül kezdjük el nyomni a zsákot, körkörös mozdulatokkal az óramutató járásával megeggyezően haladva. Képforrások: www.wilton.com. Azok számára aki vizuális típusok, mint én lásd video.

wilton big swril.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: decor

A bejegyzés trackback címe:

https://cupcakepanna.blog.hu/api/trackback/id/tr934664549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása