HTML

Cupcake Panna

Friss topikok

Cupcake állvány otthon I.

2012.07.29. 11:57 Cupcake Panna

Cupcake-ek sokaságából akkor lesz igazán mutatós torta, ha azokat ízlésesen elhelyezzük egy állványon. Ha van otthon hagyományos tortaállványod, akkor az tökéletes lehet, de mi van ha nincs és nem is akarsz erre költeni.

Az interneten végzett kutakodásom után arra jutottam, hogy lekoppintom a kartonból készített drága cupcake állványok sémáját és az itthon lábatlankodó karotndobozokból és csomagló papír maradványokból elkészítem a saját verziómat.

Hosszas méricskélés, illesztgetés és ragasztás után megszületett egy hatalmas állvány, ami legalább 48 cupcake elhelyezésére alkalmas. Ha kevesebb cupcake áll rendelkezésünkre akkor a méretek persze arányosan csökkentésre szorulnak. Illetve, ha az éleket nem tudjuk jól eldolgozni mint én, akkor szerencsés egy selyem szalaggal eltakarni.

cupcake allvany 2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: cupcake állvány

A bejegyzés trackback címe:

https://cupcakepanna.blog.hu/api/trackback/id/tr154673236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása